Profielen

Intelligente, hartelijke en ondernemende man (72) zoekt een avontuurlijk ingestelde vrouw met pit (60 – 75 jaar).

Deze warme, positief ingestelde en humorvolle man staat vol in het leven. Naast het doen van vrijwilligerswerk, bezoekt hij regelmatig een museum, fietst en wandelt hij graag en is hij een fervent reiziger. Zijn muzieksmaak is breed; hij luistert graag naar muziek uit de jaren 60 en 70, maar ook naar hedendaagse popmuziek. Hij is een liefdevolle vader voor zijn volwassen kinderen en kleinkinderen, waar hij een goede band mee heeft. 

Het lijkt hem leuk om een vrouw te ontmoeten met wie hij een liefdevolle (lat)relatie op kan bouwen. Een relatie waarin lief en leed gedeeld kan worden, waarin openheid, respect en humor heel belangrijk zijn. De dame die bij hem past is een bij voorkeur slanke, vrolijke, sportieve en ondernemende vrouw tussen de 60 en 75 jaar.

Spreekt dit profiel je aan? Stuur ons een kosteloos en vrijblijvend bericht en we nemen snel contact met je op.


Sportieve, vrolijke en reislustige man (58) zoekt een zorgzame, eerlijke vrouw met een gezellige babbel (50-60 jaar)

Reizen, een rommelmarkt of museum bezoeken, wandelen, tuinieren, deze man doet dit alles graag. Met zijn avontuurlijke instelling vindt hij het erg leuk om iedere keer weer een andere bestemming te bezoeken. Hij is graag sportief bezig en deed in het verleden aan balsporten. Hij heeft een warme band met zijn volwassen kinderen die niet ver bij hem uit de buurt wonen en waar hij regelmatig contact mee heeft.

Hij kijkt uit naar een leuke nieuwe vrouw in zijn leven. Die betrouwbaar, eerlijk en naast een fijne energie, gezellig en oprecht is. Zij is tussen de 45 en 60 jaar, maar leeftijd is niet echt belangrijk. Mocht er een kinderwens zijn, dan staat deze man hier voor open.

Spreekt dit profiel je aan? Stuur ons een kosteloos en vrijblijvend bericht en we nemen snel contact met je op.


Rustige, empathische en vriendelijke man (69) zoekt een zelfstandige, zorgzame en warme vrouw voor een fijne vriendschap (55-75 jaar)

Deze rustige en openhartige man heeft koken en eten als hobby. Jammer genoeg kookt hij door omstandigheden tegenwoordig meestal alleen voor zichzelf. Gezondheid is belangrijk, ook de geestelijke. Deze man leest daarom verschillende vakbladen en blijft graag op de hoogte van wat er speelt in de wereld door het lezen van kranten. Ook reist hij graag, wanneer zijn gezondheid dit toelaat en dat hoeft niet in de buurt te zijn. Hij heeft al veel van de wereld gezien, maar wat hem betreft, nog niet genoeg.

Het lijkt hem leuk een vrouw te ontmoeten waar hij een fijn gesprek mee kan voeren en af en toe iets leuks mee kan ondernemen. Een luisterend oor bieden en ontvangen, een kop koffie met een samen gebakken lekkernij erbij. Zij is tussen de 55 en 75 jaar, zelfstandig, liefdevol en bij voorkeur met een rijbewijs.

Spreekt dit profiel je aan? Stuur ons een kosteloos en vrijblijvend bericht en we nemen snel contact met je op.


Warme, energieke en creatieve man (65) zoekt een charmante, intelligente vrouw met humor (50 – 65 jaar)

Deze energieke man is sportief ingesteld, hij zwemt, fietst en doet aan fitness. Hij is creatief en besteed graag tijd aan o.a. schilderen. Hij heeft een warme en liefdevolle band met zijn volwassen kinderen. Reizen voor een langere tijd, hij pakt zijn camper en reist door Europa tot aan de Noordkaap toe. Het hoeven niet altijd verre of lange reizen te zijn, deze man gaat ook graag een weekendje weg om bijvoorbeeld een mooie stad te bezoeken.

Een vrolijke, sportieve, reislustige vrouw zou hij graag ontmoeten. Een intelligente dame die zichzelf goed verzorgd en waar hij fijne gesprekken mee kan voeren. Iemand die hem enigszins uitdaagt.

Spreekt dit profiel je aan? Stuur ons een kosteloos en vrijblijvend bericht en we nemen snel contact met je op.


Krachtige, charmante en zelfstandige vrouw (64) zoekt zelfverzekerde man met klasse en filosofische kijk op het leven (65 – 75 jaar)

Een natuurmens is deze vrouw. Ze bezoekt een aantal keer per jaar de Waddeneilanden om te wandelen of te fietsen en te genieten van de prachtige natuur. De natuur geeft rust en ruimte en is heel belangrijk in haar leven. Tot rust komen doet ze ook door te mediteren. Ze heeft gestudeerd aan de Kunstacademie en tekent en schildert graag. Spiritualiteit heeft haar interesse, ze verdiept zich hier op verschillende manieren in.

Het lijkt haar leuk om een man ontmoeten waar ze een fijne (lat)relatie mee op kan bouwen. Deze man is eerlijk, met gevoel voor humor, heeft een brede belangstelling, is gevoelig en verzorgd zichzelf goed.

Spreekt dit profiel je aan? Stuur ons een kosteloos en vrijblijvend bericht en we nemen snel contact met je op.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram